Βρες Digital Marketing Manager χωρίς να ετοιμάσεις αγγελία εργασίας!

Η σωστή στρατηγική διαφήμισης μέσα από τα ψηφιακά μέσα και η εκτέλεση της από αφοσιωμένο άτομο θα αυξήσει το brand awareness και τις πωλήσεις σας!

Μάθε πώς μπορείς να εργοδοτήσεις εκπαιδευμένο Digital Marketing Manager μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑνΑΔ και μείωσε το ρίσκο σου.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο για να σου δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες!

Fields marked with an * are required

Αν προτιμάς, μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 99442403 για να μιλήσεις με τον Ανδρέα Λουκά, τον υπεύθυνο του προγράμματος.

Δεν υπάρχει recruitment fee.

Διαδικασία Πρόσληψης Digital Marketing Manager από το StudentLife Academy

Λεπτομέρειες Θέσης

Επικοινώνησε μαζί μας και θα συζητήσουμε μαζί τις λεπτομέρειες της θέσης και ποιες ακριβώς είναι οι προσδοκίες που έχεις από το άτομο.

Αποστολή Βιογραφικών

Με βάση τις λεπτομέρειες της θέσης προτείνουμε 3 άτομα που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν καλύτερα στην εταιρεία σου στέλνοντας σου τα βιογραφικά τους.

Interviews

Παίρνεις τηλέφωνο τους υποψηφίους για διευθέτηση συνάντησης. Η διαδικασία επιλογής γίνεται αποκλειστικά με δικά σου κριτήρια.

Υποστήριξη

Έμπειρος Digital Marketer από το StudentLife Academy μπορεί να προσφέρει υποστήριξη τον πρώτο μήνα χωρίς καμία χρέωση.

Τι μαθαίνουν οι απόφοιτοι του προγράμματος StudentLife Academy:

Market Research

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να ανακαλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών μέσα από την δημιουργία και διανομή ερωτηματολογίων και μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις. 

Content Development

Εξασκούνται στην δημιουργία περιεχομένου όπως άρθρα, βίντεο και φωτογραφίες. Ξέρουν να γράφουν στοχευμένα στη “γλώσσα” του κοινού που θέλουν να προσεγγίσουν.

Social Media Management 

Γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν ελκυστικά posts στο Facebook και στο Instagram που θα κάνει τους χρήστες των social media να σταματήσουν να κάνουν scroll και να κάνουν κλικ!

Facebook & Google Ads

Εκτελούν διαφημιστικές καμπάνιες μέσω Facebook και Google. Ξέρουν πώς να στοχεύσουν το κοινό τους και να προσελκύουν έτσι τον σωστό πελάτη.

Google & Facebook Analytics

Αναλύουν τα αποτελέσματα της κάθε διαφήμισης και βελτιώνουν την απόδοση μέσα από συνεχείς προσπάθειες. Το optimization είναι η καταληλλότερη διαδικασία που φέρνει εγγυημένα αποτελέσματα.

Μεθοδική Δουλειά

Έχουν εκπαιδευτεί να εργάζονται μεθοδικά. Γνωρίζουν πώς να οργανώσουν παραγωγικά την μέρα τους και να εκμεταλλευτούν την κάθε στιγμή για να βελτιώνουν στο μεγαλύτερο βαθμό τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Γνώρισε μερικούς από τους σημερινούς μας απόφοιτους του StudentLife Academy

Δίκτυο Εργοδοτών StudentLife Academy

Μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζονται με το StudentLife Academy

Testimonials

0 (1)

Αργύρης Αργυρού, Foody & IdeasToLife

Η εταιρεία μας προσλαμβάνει προσωπικό από το StudentLife Academy από το ξεκίνημα του προγράμματος και είναι η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει. Έχουμε προσλάβει 4 άτομα μέχρι στιγμής από την Ακαδημία!

Όλα τα άτομα που έχουμε προσλάβει από το StudentLife Academy ήρθαν με πολύ όρεξη για δουλειά και για να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν. Κάποιες από τις καλύτερες προσλήψεις που έχουμε κάνει είναι από το StudentLife Academy.

Επίσης, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επικοινωνία που έχουμε με τους coaches του StudentLife Academy, οι οποίοι μας παρέχουν μια σαφή και ειλικρινή εικόνα για κάθε υποψήφιο που μας προτείνουν. Στη συνέχεια συνεργάζονται μαζί μας για να βελτιώσουμε τους υποψηφίους στους τομείς που συμφωνούμε από κοινού.

0

 Άντρη, The Lobsters

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το άτομο που έχουμε προσλάβει μέσα από το StudentLife Academy. Το ξεκίνημα της ήταν πάρα πολύ θετικό.

Μπήκε γρήγορα στα βαθιά και τα κατάφερε πάρα πολύ καλά και με πολύ ενθουσιασμό. Νιώθουμε, πραγματικά, ότι ήταν από την αρχή μαζί μας και ας ήρθε πριν λίγους μήνες!

0 (2)

Κωνσταντίνος Εύζωνας, TravelHouse

Οι σχέσεις της εταιρείας μας με το StudentLife Academy είναι πάρα πολύ καλές. Πάντα υποστήριζα έντονα την ιδέα ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι το επίκεντρο μας στην Κύπρο αν θέλουμε να αναμένουμε οποιαδήποτε σημαντική και επαρκή αλλαγή στη νοοτροπία που κυριαρχεί σήμερα. Το θέμα με τη νοοτροπία είναι ότι ενεργεί σαν ιός – εξαπλώνεται ανάλογα με τους οικοδεσπότες τους.

Το StudentLife Academy, όσο περίεργο και αν ακούγεται, δρα σαν ένας από τους καλύτερους “ιούς” στην Κύπρο. Βάση αυτού, μέσα από τη συνεργασία μου με το StudentLife Academy, προσπαθώ να υποστηρίξω με εμπειρογνωμοσύνη, πόρους και ενεργώντας (ελπίζω) ως πλατφόρμα, για τη διευκόλυνση της αλλαγής.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορεί το StudentLife Academy να σε βοηθήσει να βρεις ένα ικανό & αξιόπιστο Social Media Manager;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σε 1-2 εργάσιμες μέρες.

Fields marked with an * are required

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο 99442403 

Δεν υπάρχει recruitment fee